Mød Sisse

Hvad gør Søhuset til et godt sted at arbejde?

Det er der rigtigt mange ting, der gør. Blandt andet det, at hverdagen her varierer en del. Ingen dage er helt ens. Opgaverne kan være ret forskellige, alt efter hvordan børnene har det, hvordan dagsformen er mv. Børnene er selvfølgelig heller ikke ens, de har forskellige behov, forskellige funktionsniveauer og forskellige personligheder. Sammenlagt kræver dette af os medarbejdere, at vi er omstillingsparate, og det motiverer mig.

Det er også fedt, at vi altid har kort vej til sparring med gode kolleger. Her arbejder forskellige faggrupper, som har forskellig viden og erfaringer, og vi supplerer hinanden rigtigt godt.

Og så er det generelt bare skønt så tydeligt at mærke, at man gør en forskel for børnene og de unge, som har brug for vores indsats.

Hvad kan nyansatte glæde sig mest til i Søhuset?

De kan glæde sig til at blive taget godt imod. Vi har et detaljeret introprogram, her bliver man ledt grundigt ind i tingene. Og så er der som sagt altid adgang til sparring.
Man kan også glæde sig til samværet med de skønne børn og unge mennesker, som bor her. At være sammen med dem sætter tit og ofte tanker i gang og hverdagen i perspektiv.