Mød Nanna

Hvad var det, som gjorde, at du valgte at arbejde på Kvisten?

Jeg valgte at arbejde på Kvisten, fordi  målgruppen er børn og unge med betydelig og varig nedsat funktionsevne. Samtidig syntes jeg, det var interessant, at arbejdet fokuserer på hele barnet og ikke kun på en bestemt sygdom. Disse to faktorer mener jeg er interessante. De gør nemlig, at vi i høj grad arbejder tværfagligt, da vi som sundhedsfaglige arbejder med barnet ud fra flere forskellige aspekter, hvor bl.a. det kommunikative også spiller en rolle.

Det tværfaglige spillede en stor rolle, da jeg valgte at arbejde på Kvisten. Vi arbejder tværfagligt i hverdagen, men jeg synes også, at samarbejdet med det palliative team og med det neuropædiatrisk team er utroligt spændende, da vi her sammen kommer hele vejen rundt om barnet.

Det spillede også ind i mit valg af Kvisten som arbejdsplads, at jeg kan komme i dybden med de enkelte børn, og at vi kommer til at lære både barnet eller den unge og deres familier at kende. Dette skaber et godt samarbejde om børnenes og de unges behandlinger.

Jeg er super glad for at være sygeplejerske på Kvisten.

Dine 3 bedste råd til nye medarbejdere på Kvisten?

  1. Spørg endelig, hvis du er i tvivl. Vi er her for børnene og de unges skyld
  2.  Vær åben og nysgerrig over for de forskellige opgaver, der da stilles. Man kan ikke alt, når man starter. Men du skal nok få det hele lært
  3. Spring ud i det.