Mød Pernille

Hvad fik dig til at søge job på netop Nygården?

Jeg interesserer mig for, hvordan psyken og fysikken hænger sammen og påvirker hinanden. Den interesse har været afgørende for, hvilken uddannelse, jeg har taget, og hvilket arbejde, jeg har. Og jeg må sige, at her på Nygården får jeg i høj grad brugt mine faglige kompetencer. Børnene og de unge her er en sammensat gruppe, ligesom hvert enkelt af dem er mennesker med komplekse udfordringer både psykisk, fysisk, kognitivt mv.

Jeg synes faktisk, at den kompleksitet, vi har på alle planer her, er noget af det, som gør Nygården til en interessant arbejdsplads. Et er, at målgruppen er kompleks. Men rammerne er også komplekse – her er ingen dage ens, børnenes dagsformer svinger, og det skal vi indrette vores indsats efter. Hver dag, flere gange om dagen. Vi er i den grad på, når vi er på arbejde - man skal være vågen hele tiden. Det synes jeg, er spændende.

Jeg kan virkelig gøre en forskel her med min faglighed, og det er tilfredsstillende for mig og mine ambitioner. Men jeg arbejder jo ikke alene. Alle medarbejderne byder med hver vores faglighed ind i den fælles indsats, som er helt afgørende for at børnene og de unge får et så godt liv som muligt. Vores tværfaglige samarbejde er virkelig vigtigt, og det er i høj grad med til at gøre Nygården til en interessant arbejdsplads.

Hvad er dit bedste råd til nyansattes første 30 dage på Nygården?

Acceptér, at du bliver fyldt til randen med nye informationer. Selvfølgelig kan du ikke huske rub og stub i første hug, det er helt normalt. Der har vi andre også været. Og spørg endelig igen. Og igen. Vi er her for børnene og de unges skyld, og du skal nok få det hele lært.